zaterdag 27 september 2008

Foto's

Gisteren was na weken ook weer Mirjam aanwezig, en ook Frits was weer present. Mirjam had veel last van een luchtwegontsteking, en ze krijgt hiervoor nu behandelingen. Mirjam beterschap en dat je maar snel van die luchtweginfectie af mag komen.Trouwens je kan ook de website van Mirjam bezoeken hoor klik hier en je komt er vanzelf. En onze Frits was na een operatie van maar liefst twee liesbreuken ook weer te zien op het honk. Dat wilde nog niet zeggen dat Frits al helemaal het ventje was, want je kon duidelijk zien dat Frits nog aardig veel last had van deze operatie. Ik vond het wel knap dat hij aanwezig was en ook voor Frits hopen we op een spoedig herstel.


EN DAN HET VOLGENDE ALLEMAAL OP DE FOTO.



Hallo welkom weer bij de S.cAr.go, zoals jullie weten zijn er gisteren verchillende foto's gemaakt van de leden. Onderaan deze site kunnen jullie deze terug zien best wel een gezellige collage geworden. Sommige wilde niet gezien worden, maar helaas de fotograaf heeft op het onbewaakte ogenblik toch nog wat kunnen knippen. Er staan ook nog leden niet bij de collage, onze vraag meld u even dan maken we direct een foto en dan kunnen we deze er weer tussen zetten, wel zo gezellig als we iedereen op het plaatje hebben. Daarom meld u even bij aan bij Cees dan schiet hij het plaatje en zo kunnen we als een S.cAr.go naar buiten treden. Verder vergeet a.s vrijdag niet want dan is de firma Hulpplus aanwezig met wel heel speciale hulpmiddelen voor de komende winterperiode. Wilt u vrijdag de aanwijzingen van Carla even opvolgen dan kunnen we allemaal in het honk en heeft iedereen een goed overzicht bij de demonstratie. Let op wij zij open om 13.00uur vrijdag.

Emille
Vandaag kreeg ik ook nog wat foto,s van Emille je kunt ze hiernaast bekijken bij de dia voorstelling. Klik je op de foto krijg je de diavoorstelling vol in beeld. Lukt het niet let op de popup blokkering!!!!!!!