zondag 11 november 2007

FOTO,S Fred Ronaldus (buurtlink.nl)



Ook willen wij de firma Revacore/van de Lely, in het bijzonder bedanken voor hun inzet deze dag, ze waren er maar weer en wel met twee wagens sterk.
De hele dag waren zij paraat om bij camaliteiten ons verder op weg te helpen.
Astrid heeft zoals jullie op de foto hierboven kunt zien, wethouder Bolte nog even snel wegwijs gemaakt met de scootmobiel, en dat liep dus helemaal op rolletjes.

Het popkoor POP_ART wat ons een grandioos optreden gaf, waar iedereen zichtbaar van genoot, Jolande Nooteboom en al de leden van POP-ART vanaf deze plaats bedankt, het is echt voor herhaling vatbaar, en wij kunnen deze groep dan ook van harte aanbevelen !!!!!!

Politie Rijswijk bedankt voor de vlotte doorstroming die wij als scootmobielclub hebben mogen ervaren, het was gewoon geweldig zoals wij als grote groep steeds maar weer konden doorrijden bij toch wel gevaarlijke kruisingen!!!!!

Paviljoen Te Werve, met name Jeroen Reyns en zijn medewerkers bedankt voor de service en bedankt dat jullie speciaal voor onze groep deze dag hebben mogelijk gemaakt, natuurlijk bedanken wij bij deze het BESTUUR van het Paviljoen die ons de gelegenheid hebben geven om deze voor ons toch wel bijzondere dag in hun Paviljoen te kunnen geven !!!!

De video presentatie van alle onderdelen van de ARGO gemaakt door Trix Alexander die een goede indruk gaf van wat er zoal bij de ARGO te doen is .

Mirjam, Trix, Wim Mecsenaar, Fred Roldanus,Cor, alle mensen die op de fiets/rolstoel/scootmobiel zijn gestapt om deze dag een bijzondere dag te maken, belangstellende en nieuwe leden bedankt dat jullie deze dag tot een succes hebben gemaakt.

Namens jullie toegewijde coordinatoren;
Peter Geluk, Cees Noordermeer