zondag 11 november 2007

ARGO

Hallo Allemaal,

De eerste foto's van 10 november zijn binnengekomen en hieronder treft u verschillende foto's aan van deze dag .
Het was een bijzondere dag met als thema SAMEN BETER, en dat gevoel dat was aanwezig, geweldig echt geweldig .
De ARGO waar de rijswijksescootmobielclub maar een onderdeel van is, heeft meer in huis veel meer, u heeft vast wel de videopresentatie kunnen zien en kunnen bekijken !!!!
Zo kunt u bv terecht bij de ARGO voor bewegingsbanken, yoga, rolstoeldansen, zwemmen, bowlen en de scootmobielclub.
Al deze activiteiten zijn een onderdeel van de ARGO en daar wil ik eigenlijk eens wat dieper op ingaan in dit stuk over de ARGO.
De verschillende activiteiten worden bij de ARGO uitgevoerd door de coordinatoren.
Het bestuur geeft deze coordinatoren de vrije hand en kunnen er vol ingaan met hun activiteit om deze tot een succes te maken.
Maar ook deze activiteiten hebben hulp nodig, vaak veel hulp want immers de doelgroep kunnen zich vaak niet redden en hebben dan hulp van derde nodig om gewoon aan een activiteit mee te kunnen doen.
Daarom zoekt de ARGO altijd vrijwilligers, die ons met hand en span diensten willen helpen, dus schroom niet en meld u aan onder nummer 070-3994924 bereikbaar elke maandagochtend tussen 10.00 tot 12.00uur of mail ons gewoon, maar kom bij de ARGO als lid, vrijwilliger, sympatisant of in het bestuur.
Ik weet zeker dat er vast een onderdeel is waar u in kunt uitblinken om de ARGO die organisatie te maken waar iedereen met een blij gevoel steeds aan terug kan denken.
Dan heeft ons doel van zaterdag 10 november SAMEN BETER die vruchten afgeworpen die o zo broodnodig zijn voor onze doelgroep..........

Namens het bestuur van de ARGO, de coordinatoren, leden graag tot ziens!!!!!!