woensdag 16 april 2008

6 juniVerleden jaar juni 2007, kwamen Peter en Cees bij elkaar om de eerste stappen te gaan zetten voor de Rijwijksescootmobielclub S.cAr.go. Inmiddels groeit onze club gestaag door en is ook niet meer te stoppen. We kregen het zo druk zelfs dat we er een coordinator bij moesten vragen Frits Timan, omdat het voor ons tweetjes niet meer te behappen viel. Nu zijn we een jaar verder en alles loopt gesmeert met de S.cAr.go.
Onze eerste rit dit jaar is op 9 mei, na een pauze van de ritjes van een maand of 3 is het natuurlijk tijd geworden om de draad weer op te pakken, en wij hebben besloten deze rit naar een oude bekende van ons te gaan maken nl Henk Slegte, ecologisch beheerder Rijswijk. Verleden jaar heeft bij iedereen Henk met zijn verhalen veel indruk gemaakt en daarom hebben wij besloten om onze eerste warme seizoensrit naar Henk Slegte te gaan maken, wij rekenen uiteraart op u komst, en hopen er weer een gezellige middag van te gaan maken. Naturlijk zorgt ook dit jaar Henk met zijn medewerkers voor een heerlijk bakkie koffie..

==================================

6 Juni,verrassing
Op 6 juni dan is het alweer een jaar geleden zoals ik al eerder vermelde en daarom hebben wij voor deze dag een gezellig rit op de RIT gezet.
Wij willen deze dag toch wel een speciaal tintje gaan geven, omdat het voor het TEAM een eer is om u allen ook dit seizoen weer te begroeten. Daarom vragen wij u om deze dag speciaal voor ons vrij te houden, het is op een vrijdag en wij willen s'morgens om 11.00uur al vertrekken. Lokatie vertrek hoort u later van ons, het is de bedoeling dat u s'morgens niet te veel eet, want onderweg zorgen wij voor de inwendige mens. In deze toch zit ook een kleine rondleiding, dus ook dat is weer vanouds. Wij hopen zo rond 16.00uur weer terug te zijn, en hopen dat u het een geslaagte dag zult vinden.

Niet leden kunnen natuurlijk ook mee, maar zij betalen dan 15 euro p.p., binnenkort krijgt u een uitnodiging voor deze dag, en het is belangrijk dat u het strookje invult, omdat wij rekening moeten houden met onze reservering!!!
Scootmobielers kom allen massal deze dag, en laat ons er met z'n allen een onvergetelijke dag van maken.