woensdag 23 februari 2011

Startseizoen 2011

Afgelopen week ben ik weer voor het eerst na maanden op de zangclub geweest, en wat was het weer een gezellige boel bij het koor. Het was een drukke boel en iedereen zong uit volle borst mee. De sfeer was opper best, en we zongen of ons leven ervan afhing hihihihi. Natuurlijk is er ook een klein foto'tje gemaakt van al die zingende nachtegalen.De koffie stond klaar en er waren heerlijke spritsen aanwezig bij de koffie want we hadden een jarige in ons midden Annemarie onze koffie juf.

Op de foto hieronder zien we Frits, Wim en Peter al zingend op de maandagmiddag. Het is er wekelijks heel gezellig,het is absoluut de moeite waard om eens aanwezig te zijn op maandagmiddag als het koor aan het oefenen is. U bent van harte welkom

Ja en dan natuurlijk het nieuwe seizoen van de scoot club, zoals ik al aangaf willen we in april 2011 starten met het eerste tochtje. Natuurlijk is deze tocht de AANLOOP naar ons 5 jarig bestaan, want in 2012 bestaan wij VIJF JAAR, en wij willen dit seizoen natuurlijk met een klein specktakel beginnen,als aanloop naar het VIJF JARIG bestaan. Natuurlijk willen wij ook ons 5 jarig bestaan met jullie allemaal in 2012 groots gaan vieren, en jullie begrijpen het natuurlijk wel dat we in 2011 de broekriem even wat strakker moeten moeten zetten, een soort recessie maar dan net even anders.

donderdag 10 februari 2011

Ijs en ijskoud.



Hallo allemaal,
Zo als jullie waarschijnlijk al wisten ben ik een tijdje uit de rolatie geweest, vanwege gezondheids redenen.Het gaat momenteel weer een beetje berg opwaarts, dus ben ik begonnen om de site een beetje bij te gaan werken, want dat is hard nodig. Het nieuwe seizoen staat alweer bijna voor de deur, en natuurlijk ook onze nieuwe aktiviteiten.


Een van de aktiviteiten kan bijvoorbeeld een workshop "IJS MAKEN" bij een echte italiaanse ijswinkel DOLOMITI zijn. Wij willen dit vast onder de aandacht brengen, want misschien willen jullie ook wel eens echt ijs gaan maken. Natuurlijk zijn er aan dit uitstapje wel kosten verbonden, maar ik denk weet wel zeker dat het de moeite waard is. Waarom zijn wij hier zo vroeg mee het vriest nog hoor ik denken, maar de workschop's zitten eerder vol dan jullie denken. Aan de rechter zijde heb ik een enquette staan vul deze even in, dan hebben wij een idee of er werkelijk belangstelling is. Natuurlijk is alles rolstoel/scootmobiel vriendelijk.Natuurlijk kunnen jullie ook zelf eens kijken naar de foto's van andere workshops bij Dolomiti KLIK DAN HIER Natuurlijk zijn alle ARGO leden welkom om zich op te geven.