woensdag 4 februari 2009

Wanneer wordt het nou voorjaar

Dat is de vraag die ons allemaal wel bezig houdt op dit moment. De vogeltjes waren al aan het flirten en sommige waren al aan het begin van een nestje opbouwen. Maar wat is er nu aan de hand. Gisteren ging het sneeuwen en nu ligt er een mooi laagje wit op de wegen en daken. Het ziet er altijd erg pittoresk uit, maar die kou zijn we ondertussen een beetje zat aan het worden. Dik ingepakt iedere keer als je even de deur uit moet. Anders zit je te vernikkelen op je scootmobiel. Maar wij zijn geen klagers en blijven lachen.
Sinds ik het roer heb overgenomen van Cees, merk ik dat ik echt helemaal S.cAr.go denk. Overal waar ik kom, kijk ik of het leuk is om er met de hele club naar toe te gaan en er zijn zelfs al een aantal gesprekken geweest en er staan er ook nog een paar op de planning. Nee jullie coördinatoren zitten niet stil. Het is druk, druk, druk want we gaan er binnenkort wel weer tegenaan natuurlijk. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat het steeds moeilijker wordt om verrassende routes te vinden die we nog niet hebben gereden. We blijven natuurlijk toch proberen om dat toch voor elkaar te krijgen. En bovendien hebben we het voordeel dat een groot deel van onze deelnemers leiden aan geheugenverlies, wat er voor zorgt dat in ieder geval voor die mensen alles redelijk nieuw blijft.
Verder heb ik op de site een nieuwe rubriek aangemaakt met wist je datjes. Het is nog erg leeg natuurlijk, maar we willen aan jullie vragen om daar aan mee te werken. Als je een leuk weetje weet wat interessant of gewoon leuk is, mail het dan even dan zetten we die erbij.
Als er nog leuke suggesties zijn voor ritten, houden we ons ook aanbevolen. Voorwaarde voor die ritten zijn ten eerste dat we er veilig naar toe kunnen rijden met de hele groep, dat we erin kunnen met z'n allen en dat het ons weer wat wijzer maakt. En dat laatste hoeft niet alleen in het hoofd te zijn, maar mag ook in de buik of in onze portemonnee. Denkt gerust allemaal mee. Alleen of het mogelijk is en dat we je voorstel ook werkelijk gaan uitvoeren, beslissen helaas alleen jullie coördinatoren.