donderdag 9 oktober 2008

Rit oktober 2008


Hallo allemaal,

Vrijdag 17 oktober 2008 hebben wij weer een rit op de route staan. Wij vertrekken pas om 1400 uur vanaf het honk en zullen omstreeks 15.30uur weer op het honk aanwezig zijn. Het is een bijzondere mooie rit, langs een stukje natuur vlak bij u om de hoek. Wij vertrekken klokslag 1400 uur, en natuurlijk hopen wij dat u allen weer massaal aanwezig zult zijn, om de route met ons te gaan rijden. Zorgt u ervoor dat de accu's vol zijn, en de luchtbandjes weer een stootje kunnen hebben. Het kan best nog wel eens een mooie nazomer worden in oktober,en als we ons niet vergissen is dit ook meestal het geval in de maand oktober. Natuurlijk maken we er weer een gezellige boel van, en wij weten zeker dat de rit u best zal bevallen. Deze keer is er geen excursie in de rit opgenomen, simpel omdat we na de rit nog iets toepasselijk hebben gevonden wat eigenlijk een beetje bij de vrijdag hoort. Dus kom allen massaal op deze vrijdagmiddag wij weten zeker dat ook u dit weer een geweldig gezellig middag zult vinden. Natuurlijk vinden wij het prettig als u zich opgeeft voor deze rit bij een van de coördinatoren. Het leuke aan deze rit is toch wel dat wij bijna geen drukke kruisingen tegen komen, maar bijna alles op de wandelpaden cq fietspaden kunnen afleggen.....

======================================================
28 NOVEMBER LET OP 28 NOVEMBER LET OP 28 NOVEMBER LET OP
======================================================

LET OP,
Onze volgende rit is de ABRACADABRA, ARGO, S.cAr.go-SNERTRIT welke wij houden op ZATERDAG 29 november 2008,om 13.00 uur deze rit is een open rit en iedereen is welkom per,scootmobiel, rolstoel, fiets hardlopend of gwoon flinke doorstappers. De rest wat niet zo hard kan lopen daar hebben wij natuurlijk een alternatieve route voor gemaakt. Dus 29 NOVEMBER op Zaterdag.

Inschrijving voor deze dag beslist noodzakelijk. Dit kan per telefoon, email of bij een van de coördinatoren. Natuurlijk kunt u ook even langs komen elke vrijdagmiddag aan ons honk vanaf 14.00 uur om u in te laten schrijven voor de SNERTRIT 2008. Adres, Cananefatenpad 2 tegenover de Tubasingel Rijswijk.