donderdag 3 januari 2008

Gelukkig nieuwjaar

Om te beginnen allemaal een Gelukkig 2008 toegewenst namens de Rijswijksescootmobielclub en al hun leden. We hopen dat u ook dit jaar weer regelmatig onze website bezoekt, waarop wij weer van alles bekend zullen maken.
Tevens wil ik hierbij ook meteen de kans waarnemen om e.e.a op deze blog neer te zetten wat van belang kan zijn voor onze club.
Wij zijn nog steeds aan het groeien en ons leden aantal staat momenteel op 30 personen. Een aantal leden zijn momenteel erg nauw betrokken bij het reilen en zeilen van onze club, om alles straks als we weer een rit hebben in goede banen te leiden. Deze leden gaan ook binnekort een cursus verkeersregelaar doen, want uw en onze veiligheid staat natuurlijk op de eerste plaats.
Als ik zo terug kijk op 2007 heb ik er wel een tevreden gevoel over, het waren leuke tripjes, leerzaam en vooral gezellig en dat willen we ook graag zo houden.
Voor de trip van de maand januari hebben we helaas nog niks passend kunnen vinden, want ja we moeten natuurlijk ook rekening houden met iedereen, en ja erg veel leden kunnen slecht tegen de kou, vandaar dat we druk op zoek zijn naar een passende lokatie om deze te kunnen bezoeken in de wat koudere maanden.
Maar ook daar zijn we niet bang voor, dat zal ook deze maand absoluut wel lukken.

Het nieuwe jaar begon goed op 2 januari zijn Peter en Cees in de studio geweest van RTV Rijswijk, waar we een intervieuw hebben gegeven over onze scootmobielclub.
Het was er reuze gezellig en de uitzending was live, we hadden onze eigen cd´s meegenomen dus de muziek was ons zeer vertrouwd.
Met trots kan ik u ook vertellen dat onze fotograaf Wim Mecksenaar ook in de studio aanwezig was, en daar de nodige plaatjes heeft geschoten, zodra ze in ons bezit zijn zetten we deze natuurlijk op de site.
Daarna zijn we met een aantal mensen Mirjam, Frits, Peter, en Cees nog naar de nieuwjaars receptie geweest van de gemeente Rijswijk, om het bestuur een gelukkig nieuwjaar te wensen in goede gezondheid. Frits Tieman heeft bij deze gelegenheid de burgemeester van onze gemeente gevraagd of zij de beschermvrouwe van onze scootmobielclub wil worden, hierop is zeker niet negatief geantwoord, dus volg de berichtgeving hierover via onze site, want zo spontaan zoals Frits het vroeg, zo spontaan kreeg hij een reaktie van haar. Ook hier was Wim aanwezig en heeft ook weer de nodige plaatjes geschoten, en wie weet misschien wel te zien op de kabelkrant.
Bij deze nieuwjaars receptie was een cartoontekenaar aanwezig en heeft o.a van Mirjam, Frits en Cees een cartoontekening gemaakt, bijzonder fraai en passend.
Kortom het was best wel een geslaagde middag in zijn totaliteit en een afvaardiging van de Rijswijkse scootmobielclub S.cAr.go was ook hier weer aanwezig!!!!

Wij hopen vanaf deze kant u het komende jaar 2008 weer veel plezier zult beleven aan de scootmobielclub S.cAr.go. We het komende jaar daar waar nodig is het e.e.a zullen aanpassen voor u en onze veiligheid. Dat onze ritten voortaan zullen begeleid worden door onze verkeersregelaars en deze wat betreft verkeersveiligheid het voor het zeggen hebben, en wij ons daaraan moeten gaan houden.

Ook willen wij u erop attenderen dat de deelnemersbijdragen a 5 euro per jaar, voor o.a de argonaut(het boekje) en de verzekering door u zelf aan de Argo dient te voldoen, dit kan uiteraard per overschrijving van uw bank.
Het is wel belangrijk dat u deze bijdragen overmaakt, want wij mogen u niet onverzekerd mee nemen op onze ritjes, en daar wij verantwoordelijk zijn bij eventuelen camaliteiten, is dit dus BELANGRIJK zodat u verzekerd bent.

Verder willen wij een bijdrage gaan invoeren per maand, deze bijdrage is alleen om onderweg consupties en eventuele andere kosten te betalen. Zoals u weet hebben wij hier nooit iets voor gerekend, maar omdat wij ook geen inkomsten hebben is de vraag geopperd om een bijdragen te vragen, waarvan de bedoeling is dat deze bijdragen volledig terug vloeien naar onze uitstapjes, denk hierbij aan consumpties, een hapje onderweg of gewoon intree bij bv de dierentuin of een musea.
Het is zeker niet de bedoeling om deze bijdragen hoog te maken, maar als we onderweg even iets willen gebruiken denken wij dat het leuker is om dit uit onze eigen pot te betalen, zodat we een grote familie zijn met EEN knip.
Wij willen het met u zodra de gelenheid zich voordoet discuseren over de hoogte hievan, wij denken zelf aan 5 euro per maand.
En dit bedrag zal zeker niet teveel zijn dachten wij zo, mochten er nu mensen zijn waarbij dit bedrag onoverkomelijk is, schroom niet om of Peter of Cees te benaderen, en wij zullen ervoor zorgen dat ook u gewoon aan de tochten mee kunt blijven doen.
Want dat is tenslotte wel de doelstelling laagdrempelig een scootmobielclub voor ons allen te blijven realiseren....

Veel scootplezier in 2008 namens u coordinatoren

Peter Geluk
Cees Noordermeer