woensdag 30 september 2009

SNERTRIT 2009

Het is alweer bijna zover de snerttocht/rit komt er weer aan. Vele kunnen niet wachten om aan dit spektakel mee te doen. Dit jaar hebben we de tocht in onze agenda staan voor 7 november 2009. Natuurlijk is iedereen weer van harte welkom en ook dit jaar hopen we dat het weer een groot succes gaat worden. Nodig al uw vrienden uit om gezellig aan te sluiten bij onze "SNERTRIT", of het nu per fiets, benenwagen of een scootmobiel cq rolstoel is iedereen is welkom. U kunt vanaf heden inschrijven op ons email adres, rijswijksescootmobielclub@gmail.com of even een telefoontje plegen naar een van onze telefoonnummers rechter kollom van deze site.



Natuurlijk is er weer muziek tijdens de soep, en deze keer door ons eigen Argo koor. Het koor is al druk aan het repeteren voor 7 november 2009. Ze zingen de sterren van de hemel, het is dus al een belevenis dit koor te mogen aanschouwen. Natuurlijk is Mirjam Houweling de dirigent van het koor, zodat u verzekert bent van een geweldig optreden van ons grootse koor. Dus tot 7 november 2009 bij paviljoen Te Werve klokslag 13.00uur om de eerst de SNERTRIT te rijden en daarna te genieten van de soep en zang......

vrijdag 18 september 2009

HET ARGO KOOR

U komt toch ook kijken!!!!!!

Hallo allemaal,

Het is zo ver, het ARGO gezelligheids koor gaat optreden. Zaterdag 19 septerber 2009 gaan we spetteren. Wij zingen op de lokatie van Vredenburchweg bij de Florance winkel om 15.35uur, U KOMT TOCH OOK KIJKEN !!!!!!!!!!!!




dinsdag 15 september 2009

11 september 2009




Het was weer een mooie rit afgelopen vrijdag. Het weer zat erg mee en de stemming was helemaal top. Wij hebben ons best weer gedaan om weer een stukje Rijswijk te laten zien die bij vele nog onbekend was. We waren met 35 personen, dus weer een lange bonte stoet. De caravaan met scootmobiellers vertrok om 15.30 uur richting de verrassing. Deze keer was het een heerlijk buffet, met ook een barbeque. Ik kan wel zeggen het was helemaal af. Abracadabra heeft zich weer helamaal ingezet voor ons. Van kip op stok tot heerlijke salades, kortom helemaal af. Rond de klok van 1900 uur kon iedereen weer met een volle buik en tevreden weer naar huis. De foto's kunt u weer hiernaast in de kollom bekijken. De foto,s zijn weer gemaakt door hoe kan het ook anders Wim Mecksenaar.

dinsdag 8 september 2009



Zangkoor,
Hier is hij weer met een gezellige foto met een deel van het dirigent.

Foto Wim Mecksenaar