zaterdag 27 september 2008

Foto's

Gisteren was na weken ook weer Mirjam aanwezig, en ook Frits was weer present. Mirjam had veel last van een luchtwegontsteking, en ze krijgt hiervoor nu behandelingen. Mirjam beterschap en dat je maar snel van die luchtweginfectie af mag komen.Trouwens je kan ook de website van Mirjam bezoeken hoor klik hier en je komt er vanzelf. En onze Frits was na een operatie van maar liefst twee liesbreuken ook weer te zien op het honk. Dat wilde nog niet zeggen dat Frits al helemaal het ventje was, want je kon duidelijk zien dat Frits nog aardig veel last had van deze operatie. Ik vond het wel knap dat hij aanwezig was en ook voor Frits hopen we op een spoedig herstel.


EN DAN HET VOLGENDE ALLEMAAL OP DE FOTO.



Hallo welkom weer bij de S.cAr.go, zoals jullie weten zijn er gisteren verchillende foto's gemaakt van de leden. Onderaan deze site kunnen jullie deze terug zien best wel een gezellige collage geworden. Sommige wilde niet gezien worden, maar helaas de fotograaf heeft op het onbewaakte ogenblik toch nog wat kunnen knippen. Er staan ook nog leden niet bij de collage, onze vraag meld u even dan maken we direct een foto en dan kunnen we deze er weer tussen zetten, wel zo gezellig als we iedereen op het plaatje hebben. Daarom meld u even bij aan bij Cees dan schiet hij het plaatje en zo kunnen we als een S.cAr.go naar buiten treden. Verder vergeet a.s vrijdag niet want dan is de firma Hulpplus aanwezig met wel heel speciale hulpmiddelen voor de komende winterperiode. Wilt u vrijdag de aanwijzingen van Carla even opvolgen dan kunnen we allemaal in het honk en heeft iedereen een goed overzicht bij de demonstratie. Let op wij zij open om 13.00uur vrijdag.

Emille
Vandaag kreeg ik ook nog wat foto,s van Emille je kunt ze hiernaast bekijken bij de dia voorstelling. Klik je op de foto krijg je de diavoorstelling vol in beeld. Lukt het niet let op de popup blokkering!!!!!!!

donderdag 25 september 2008

Enquête


Hallo lezers,

Vandaag schijnt het zonnetje weer uitbundig en volop over Nederland. Dat is vaak ook wel eens anders, zeker wanneer wij een route plannen. We gaan zo langzaam maar zeker de herfst in en nog even en de winter staat weer voor de deur. Nou gaan we in principe gewoon door met rijden zomer en winter het maakt ons niet uit. De belangstelling voor al onze tochten is zo groot, dat we het niet eens merken dat we soms maar met de helft rijden. Dat is ook vaak in de winter het geval, daarom hebben uw coördinatoren een soort winterstop ingelast. De maanden januari en februari zijn van dit soort maanden. Nu hebben wij een vraag eigenlijk een simpele vraag, een soort Enquête die u in het gedeelte hiernaast kunt vinden. Onze vraag is simpel en u hoeft alleen maar een vinkje te zetten bij ja of nee. Wij willen van u weten of u ook belangstelling hebt om in de wintermaanden gewoon door te rijden met de routes. Natuurlijk worden dit geen routes dat u half bevroren in het honk aan komt, maar ongeveer een klein uurtje rijden. In de winter is de natuur ook mooi en zeker de moeite waard om dit ook eens mee te maken. Wij dachten de meeste stemmen gelden dus komt er een dikke ja uit dan gaan we nieuwe routes verzinnen voor de wintermaanden. Komt er een dikke neen uit dan gaan we net als jullie genieten van de vrijdagmiddag met een bakkie koffie in het honk en verder niks dan gezelligheid. Dus ook deze keer vragen wij u medewerking om te stemmen voor de komende wintermaanden, en uw ja of nee zal bepalend zijn voor de komende winter.

zaterdag 20 september 2008

HERFSTPOP




Cees was vanmiddag even op herfstpop, even kijken of je er met de rolstoel goed kon komen. Nou het was toppie hoor, overal lag zand zodat je er met je rolstoel makkelijk overheen kon gaan. Zelfs op dit festival waren er invalide toiletten aanwezig, ik bedoel maar, Herfstpop en zelfs daar dachten ze aan de mens met zijn beperking. Een dikke 10 voor de organisatoren van dit festival. Wim heeft ook wat foto´s gemaakt van Cees op het festival een leuke reportage mag ik wel zeggen Ik stond even met Wim onze fotograaf te praten, toen er ineens een fotograaf voor ons stond, mag ik een foto van u beide maken vroeg hij. Wim en ik keken elkaar aan en begonnen te lachen een fotograaf die aan een fotograaf vroeg of hij ons mocht fotograveren. Zo zien wij meteen dat ook de leden van de S.cAr.go bij herfstpop aanwezig waren en ik moet zeggen het was klasse. Ik heb genoten en Wim was druk met fotograveren bij herfstpop, beide kwamen we daar met een ander doel, maar wel beide op de foto met onze ......







Nieuwe Leden

De S.cAr.go begint zo langzaam maar zeker een knap groot cluppie te worden. Wat opvalt is, dat we elkaar wel heel snel vinden. Met andere woorden we vullen elkaar goed aan, en op ons honk zie je het per week drukker en drukker worden. Ik krijg al een beetje de bijnaam hier in Rijswijk van CeesScoot, grappig al zeg ik het zelf. Door onze site kom je er dan achter dat niet alleen scootmobielleden de site lezen, maar ook mensen die er gewoon belangstelling voor tonen. Ons een beetje volgen op de site, en zo merk je dat onze club niet vreemd meer klinkt in de oren van de mensen. Vanmiddag was ik on tour zoals ik dat noem en ja kom ik dan iemand tegen per scoot of rolstoel dan groet ik ook, ik denk dat jullie dat ook wel doen want we blijven altijd even die hand opsteken naar mensen zoals jij en ik. Vanmiddag kon ik het natuurlijk weer niet laten als ik dus iemand tegen kom per scootmobiel. Hoi en is het wat die Winner, en ik hoorde zeggen ja hoor prima ding niks mis mee. Het mag duidelijk wezen ik had het hier over het merk van een scootmobiel, en ja de opening is er dan. Nou als jullie Cees een beetje kennen, dan kan het wel eens zo zijn dat ik blijf kletsen, en zo vertel ik al snel in het gesprek over de scootmobielclub. Vaak hoor je dan ja dat ken ik, veel over gelezen op de kabelkrant of van horen zeggen. En zo lezers kom ik dan weer aan de informatie, dat er veel mensen de site bezoeken en ons reilen en rijden een beetje bij houden. En daar mogen we best trots op zijn, want we hebben zelfs binnen als buiten onze regio veel belangstelling op de site. Vanmiddag dus kwam ik iemand tegen per scootmobiel en het praatje begon al snel over de club. Deze meneer had dus onze site bij de favoriete staan, en volgde ons wekelijks via de site. Ik vond dit nou echt klasse, en zo hoor je dus via de wandelangen hoe bekend we eigelijk zijn in Rijswijk en omstreken. Natuurlijk meteen een uitnodiging gegeven om onze club eens te bezoeken aan ons honk en dat zou hij binnekort dan ook doen. Natuurlijk vertelde hij mij zijn naam nog, maar je kent Ceeszeef want die ben ik al weer kwijt (morfine), ik dacht ROB of Leo maar ik noem hem maar gemakshalve Harry. Ik hoop dat Harry komt vrijdag middag, zodat we onze club een beetje kunnen gaan versterken met leden aan de onderkant leeftijds grens. Zodat we voor elke leeftijdsoort een aantrekkelijk cluppie blijven. En Leo, Rob, Harry, Greet, Hermien of Sjaan kom ook eens gezellig een bezoek brengen aan onze club aan het cananefatenpad, dat is einde Klaroenstraat/Tubasingel ingang Wilhelminapark. Tot ziens............

donderdag 18 september 2008

Demonstratie 3 oktober ....

Hallo lezers, het doet ons genoegen u mee te delen dat de firma Hulpplus uit Harderwijk ons op vrijdag 3 oktober 2008 komt bezoeken. De mensen van dit bedrijf komen om e.e.a te demonstreren. U kunt hier dan meteen uw voordeel uit halen voor o.a uw, benenwarmzakken of schootkleden, handschoenen en of regenkleding. Omdat de tijd nogal krap is deze vrijdag nodigen wij u dan ook uit om rond de klok van 13.00 uur aanwezig te zijn in ons honk. Dan bent u verzekert van een goede plek in ons honk en heeft u ruimschoots de tijd om eventuele bestellingen bij het bedrijf te plaatsen.


Wat is de doelstelling?
Kwaliteit, een uitgebreid assortiment, snelle levering en een goede service. Hulpplus is een bedrijf waar ik zelf graag klant zou willen zijn. Producten met een goede kwaliteit die ik het liefst zo snel mogelijk in huis heb en waar ik goed en vriendelijk wordt geholpen door iemand die kennis heeft van de producten. Dat is wat ik zelf verwacht van bedrijven en dat is wat ik u zal bieden bij Hulpplus.

woensdag 17 september 2008

Binnenkort op de site!!!!!!

Hallo allemaal,

Wij hebben voor u alvast twee datums die u zeker even moet gaan reserveren voor ons. Namelijk de info doebeurs op 8 november in het gebouw van Don Bosco. Deze dag is natuurlijk een echte ARGO dag. Hoe kan het ook anders dat u op deze dag een breed scala aan producten kan vinden op deze beurs. Het is een echte aanrader schrijf de datum vast in uw agenda want wij willen u graag ontmoeten op deze dag. Dan hebben we en ja we lopen er erg op vooruit, maar dat kan ook gewoon niet anders want er is zoveel te regelen met al deze drukke dagen die komen gaan 29 november en dat gaat de snerttocht worden. Dus ook deze datum vast in uw agenda vast zetten.
Natuurlijk zouden wij het erg op prijs stellen als u zowel op 8 november als op 29 november al uw familie, vrienden en kennissen zou uit willen nodigen om eens te komen kijken wat de ARGO zoal te bieden heeft. Wat is er op de beurs te doen en waar kan ik terecht met vragen op het gebied van mijn beperkingen of gewoon vragen die iedereen aan gaat. Dan hebben we natuurlijk nog onze SNERTRIT en deze vind plaats op 29 november 2008. En aan deze tocht mag iedereen deelnemen per fiets/rolstoel/scootmobiel/of wandelen, dus heeft u familie, kennissen, vrienden noem maar op iedereen is welkom om met de Rijswijkse scootmobielclub mee te rijden of lopen in de ARGO/ABRACADABRA/SNERTTOCHT van 2008. Inschrijvingen vanaf heden elke vrijdag middag aan het honk. Uiteraard zijn er zoals gewoonlijk geen kosten verbonden buiten de cosumptie's die u voor eigen rekening gebruikt. De ARGO en ABRACADABRA zorgen voor de erwtensoep . En wij gaan er voor zorgen dat we met z'n allen er weer twee mooie dagen van gaan maken.

Met vriendelijke groet,

het bestuur van de ARGO, ABRACADABRA, en alle COÖRDINATOREN van de ARGO

Om alvast in de stemming te komen, hier een gezellige KARAOKE versie van wie wie wie.






Er was in 't militaire kamp
een groote consternatie!
Niet meer of minder dan een ramp
bedreigde onze Natie!
De erwtensoep was zwaar mislukt
en ied'reen vroeg bedrukt:


Wie! Wie! Wie!
Wie! Wie! Wie!
Wie heeft er suiker in de erwtensoep gedaan?
Wie heeft dat gedaan?
Wie heeft dat gedaan?
De heele Compagnie die heeft het eten laten staan!
Wie heeft er suiker in de erwtensoep gedaan?


De korporaal zei: Eerst proef ik!
'k Geloof dat jullie dazen!
Hij kreeg de hik en liet van schrik
gauw voor den dokter blazen.
Tot de sergeant kwam van de week,
die vroeg als krijt zoo bleek:

Refrein

En de sergeant-majoor was kwaad,
hij liep rood aan van woede.
Zijn snor stond stijf als prikkeldraad,
het sein: Weest op uw hoede!
Hij knarste eerst een tandenknars
en bulderde toen barsch:

Refrein

De luitenant, geaffecteerd,
zei: '"Wie maakt hier nu mopjes?"
Ik heb de soep geïnspecteerd,
ze smaakt naar Haegsche Hopjes.
Geeft acht, rechts richten..,
kom nou lui, wie tapte deze ui?

Refrein
De kapitein, die - plots gewekt
door deze soepaffaire-
een nieuwe krachtterm had ontdekt,
gaf daarvan de première!
Knots-knaldrement!, zoo riep hij luid,
Wie haalt hier zooiets uit?

Refrein

Ten slotte kwam de kolonel,
correct en afgemeten.
Zei: Strafmarcheeren, 't hele stel!
Ik ga in "t Zwaantje" eten!
En sjokkende de heide door,
zong de Compie in koor:

Refrein

vrijdag 12 september 2008

Barbecue S.cAr.go




Foto Wim Mecksenaar

Natuurlijk hoe kon het ook anders, we hadden weer een rit vandaag en wel een hele natte rit. De regen die fijne miezel maakte het voor ons weer erg moeilijk. Natuurlijk we hadden regenpakken, poncho's en paraplu's maar toch, de regen bepaalt zo'n dag enigsinds wel. Vanmorgen onderweg naar het honk begon het zachtjes te miezelen, en dat ging al snel over in een knap buitje van pakweg 8 uur. We hadden Carla een vrije dag beloofd maar helaas!!! Noodgedwongen zijn we in het honk gebleven en hebben er met z'n allen een heerlijk bakkie gedronken. De rit die we uit hadden gezet was een prachtige rit, maar helaas de regen gooide letterlijk de boel het water in. En geloof ons zeker met al die voorbereidingen zijn zulke dingen dan op die momenten een klein drama. De afgelopen weken is ons team ook een beetje gepest door ziektes zodat er veel op de schouders van Mirjam terecht was gekomen. Ze heeft zo haar best gedaan alles tot in de puntjes te regelen en dan dit wéér vrijdagochtend. Nu zijn we echt niet bang voor een druppie regen, maar ergens doorweekt aan te komen leek ons toch ook niet een leuke binnen kommer. Dus de coördinatoren hebben toen maar besloten om de rit in zijn geheel af te blazen, en het onderdeel bbq wel door te laten gaan. En dat was een goede pleister op de wonde, want het was een goede bbq met volop vlees, vis, salade, brood, kruidenboter te veel op op te noemen. Vanuit ons honk vertrok de stoet richting paviljoen Te Werve, alwaar we gezamelijk een bbq zouden hebben. Het was een giga mooi gezicht al deze scootmobielen netjes achter elkaar aan zien rijden op weg naar de lokatie. We hadden dan ook voor de kortste route gekozen, omdat men anders te nat en te koud op de plaats van bestemming aan zal komen. De rit ging gelukkig zonder tramelant en ondanks het weer liep alles gesmeerd. Aangekomen bij Te Werve konden we zo doorrijden de zaal in. En wat was alles, vooral die vloeren daar, blinkend schoon. De eerste scootmobielen reden zo over de gepoetste vloer, dat je na 12 scootmobielen al niet meer zag hoe mooi hij glom. We werden door het personeel welkom geheten, en ze hielpen ons aan alle kanten. Ik zei nog ik schaam me dood, we komen zo zeiknat binnen rijden en heel de vloer is drijfnat. Corrie kwam meteen naar me toe en zei, Cees ga lekker ergens staan maak plezier en kijk niet naar de vloer wij willen dat jullie een fijne middag hebben dus ga ervan genieten. En dat hebben we dan ook maar gedaan, na een klein kwartiertje kwamen onze gasten die we uitgenodigd hadden Kini em Ria Nette en meteen daarna mw v/d Wel Burgemeester van de gemeente Rijswijk. Daarna kwam Hilby Eskes binnen lopen (kabelkrant) en onder het genot van een drankje hebben we getoost. Mw v/d Wel heeft nog even bij iedereen een gezellig babbeltje gemaakt, waarna we gezamenlijk eigelijk alleen maar hoeften te eten. Het personeel liep af en aan om het ons naar de zin te maken. en dat hadden we het ook. Tijdens de maaltijd kreeg ik nog telefoon van Jeroen (sponsor), of alles naar wens was en hij vroeg meteen of ik even de groeten wilde doen aan de burgemeester. Het was een geweldige middag en er zijn heel wat leuke gesprekken gevoerd zowel onderling als met de burgemeester. Via deze weg wilde wij ook nog Cor v/d Meer coördinator zwemmen en Riet Nagtzaam coördinator rolstoeldansen bedanken voor hun aanwezigheid bij onze S.cAr.go/Abracadabra bbq. Tevens waren onze leden Jannie Wijnands en Mirjam Houweling ook aanwezig, zij vertegenwoordigen bij de ARGO het stukje belangenbehartiging waar wij van hopen dat in de toekomst wij als mensen met een beperking veel baat bij zullen hebben. Wij hopen dat u allen ondanks dat de mooie route niet gereden kon worden toch een gezellige middag heeft gehad, en namens uw coördinatoren Mirjam, Frits, Peter en Cees kunnen wij alleen maar zeggen tot de volgende keer.......En de foto's staan zoals gewoonlijk weer in het fotoalbum en zijn gemaakt door Wim Mecksenaar. Trouwens het was vandaag ook de verjaardag van ..........zie foto onder!!

Wij hebben al twee ingezonden brieven gehad over de BBQ, u kunt deze aan de rechterzijde lezen. Heeft u ook een leuke brief, wij plaatsen hem graag.



Foto's Wim Mecksenaar

woensdag 10 september 2008

Vrijdag 12 september






Hallo leden,

In de wandelgangen horen wij van alle kanten dat het weer erg slecht zal zijn vrijdag. 70% kans op regen veel regen, volgens de berichten dan. Natuurlijk is dit voor onze BBQ een crime, denk hierbij aan het vuurtje wat met een flinke bui meteen uit gaat. Denk eens aan al die mensen in de natte regenpakken die zo hun eten moeten eten en ga zo maar door. Dat is natuurlijk helemaal niet leuk, en zeker een grote teleurstelling. Maar u weet hoe u coördinatoren zijn, ze deinzen letterlijk voor niets terug. Ze gaan gewoon hun eigen gang en gaan ook vrijdag zorgen dat de barbecue gewoon doorgaat. Dat betekent voor jullie wel iets natuurlijk, om te beginnen zorg dat jullie over je knopjes van de scootmbiel een stukje plastic hebben zitten, tegen de invallende regen. Want uitvallen van de scootmobielen is wel het laatste waar we op wachten.Verschijn aan de start te minste met een regenpak, paraplu, badmuts of enig ander regenweerend middel. Zwembroeken of badpakken zijn deze keer niet toegestaan. Wij vragen ook deze keer om zelf tijdens de rit goed op te letten op het verkeer. De verkeersregelaars regelen alles, en zorgen ervoor dat u veilig op de plaats van bestemming komt. Dus volg de aanwijzingen van hun op, zodat we er met ons allen een grote happening van kunnen maken. Frits is ziek geworden en zal waarschijnlijk niet mee gaan. Peter MOET absoluut aanwezig zijn in het ziekenhuis vrijdagochtend, en zal dus later aan de route aansluiten. Blijven Mirjam en Cees over als leiding voor deze rit. Kees Schrurs en Wolter van Hasselt zullen ook deel uitmaken van onze groep, beide als verkeersregelaars zodat we het geheel in goede banen kunnen gaan leiden. Om deze dag zo veilig mogelijk te laten verlopen vragen wij u begrip voor de onstane situatie, en doen een dringende oproep om als we rijden iedereen op zijn of haar plaats blijft rijden en beslist niet op een andere plek zal gaan rijden uit eigen beweging. Als wij ons hieraan een beetje gaan houden zorgen wij dat u zoals gewent bent van ons een gezellige dag zult hebben.
Hieronder zet ik even de buienrader zodat u ongeveer kan plannen wanneer u de regenpakken moet dragen deze dag.......